Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură din piept de pui marinat
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Piept de pui, 2 linguri vin, 1 lingurita sos de soia, usturoi pisat, 1 lingura ulei de masline, piper, cimbru, oregano, enibahar.

Mod de preparare: Se bate pieptul de pui si se tine la macerat (bait) 1-3 ore intr-o marinata preparata astfel: 2 linguri vin, 1 lingurita sos de soia, usturoi pisat, 1 lingura ulei de masline, piper, cimbru, oregano, enibahar sau alte mirodenii care iti plac.
Se prepara la gratar sau pe tigaia de teflon timp de citeva minute.
Se serveste cu garnituri pe baza de legume, ciuperci, salata.
Se pot prepara in acelasi fel si pulpe de pui, muschi de vaca sau fileuri de peste.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.