Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Friptură la cuptor

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: Pulpe pui sau carne de porc, cartofi, usturoi, ulei, apă, sare și piper după gust.

Mod de preparare: Carnea și cartofii curățați, întregi, se pun în tavă și se condimentează cu sare și piper după gust. Se adaugă 4-5 căței de usturoi tăiați rondele, uleiul și apa să cuprindă până la 1/2 friptura. Se dă la cuptor, se stropește din când în când cu lingura, din sosul format. Se servește cu mujdei de usturoi simplu sau după preferințe se poate adăuga 1 linguriță de zahăr sau una de oțet.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.