Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Fulgi de vinete
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 vinete subtiri, untdelemn pentru prajit, sare, piper, faina, 1 ou batut, un sos picant la alegere (ketchup).

Mod de preparare: Se spala vinetele, se sterg, apoi se taie in rondele subtiri. Se sareaza, se lasa sa stea 15 minute. Se zvanta intr-un servet, se tavalesc prin ou, apoi prin faina si se prajesc ca snitelele, in untdelemn. Se scot din tigaie cu lingura gaurita (de spuma), ca sa se scurga grasimea.
Se servesc ca garnitura la carne sau ca felul intai, asezonate cu ketchup.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.