Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gâscă a la Oradea
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Porții: 6

Ingrediente: 1 gîscă tînără, 1 kg varză acră, 200 ml zeamă de varză, 200 ml smîntînă, sare, boia de ardei, 100 g orez.

Mod de preparare: Se aranjează pe fundul unui vas termorezistent mai adînc un strat de varză de grosimea unui deget, se presară boia, se așează jumătate din cantitatea de carne și se acoperă cu un alt strat de varză și boia.
Se mai așează și restul de carne, varză și boia și se toarnă zeama de varză.
Se înăbușă sub capac, pînă cînd se înmoaie carnea.
Carnea se scoate, varza se amestecă cu smîntîna, se așează carnea la loc peste varză și se dă la cuptor pînă se rumenește.
Se garnisește cu orez fiert.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.