Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gogoșari în oțet (II)
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 kg gogoșari roșii sănătoși, 2-3 rădăcini de hrean, 1 l oțet de 9 grade, 2 l apă, 3 linguri sare pentru murături, 1 lingură miere de albine, 1 lingură zahăr, 1-2 foi de dafin, boabe din muștar, câteva frunze de vișin sau de țelină.

Mod de preparare: Speli gogoșarii, îi cureți de cotoare și de semințe, îi tai în jumătăți sau felii și îi pui în borcane curate. Printre gogoșari pui bucățele de hrean și boabe de muștar. Deasupra pui câteva frunze de vișin sau de țelină (facultativ) și 2 scândurele așezate cruciș, ca să țină gogoșarii acoperiți cu zeamă. Pui apa într-un vas pe foc, pui sarea și când s-a topit torni oțetul, mierea, zahărul, piperul și foile de dafin. Când dă în clocot, torni soluția peste gogoșarii din borcane (cu grijă să nu crape – pui sub borcan 2 lame de cuțit puse cruciș). Legi borcanele și le lași să se răcească sub pături.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.