Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gogoșari murați la rece
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 5 kg gogoșari spălați și tăiați, 2 căni oțet, 1 cană zahăr, 1/2 cană sare, 1 cană ulei, piper, salicilat.

Mod de preparare: Faci amestec din: 2 căni oțet, 1 cană zahăr, 0,5 cană sare, 1 cană ulei, piper, salicilat. Amesteci toate și le pui peste gogoșarii cruzi tăiați. Lași până a doua zi, amesteci din când în când. Pui în borcane gogoșarii cu zeama care se lasă, le capsezi și le pui la rece. Rămân crocanți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.