Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gogoși de cașcaval
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 8

Ingrediente: 1 kg cașcaval, 4 albușuri de ou, sare, 2 linguri pesmet, grăsime.

Mod de preparare: Cașcavalul ras se amestecă cu albușul spumă și cu sarea. Se fac forme rotunde, se tăvălesc în pesmet și se prăjesc în grăsime încinsă.
Se servesc fierbinți, cu cașcaval ras pe deasupra.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.