Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gratin de roșii cu dovlecei și salam
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Ingrediente: 300 g rosii, 400 g dovlecei tineri, 250 g salam, 150 g cascaval, 2 oua, putina smintina, sare, piper, verdeata tocata.

Mod de preparare: Rosiile si dovleceii se spala bine si se taie felii. La fel se procedeaza si cu salamul. Intr-o forma termorezistanta unsa se pun legumele si salamul, ca tiglele pe acoperis. Se presara cu cascavalul ras si condimente. Se bat ouale cu smintina si se toarna peste legume. Se pune 35 min la cuptor. Inainte de servire se presara cu verdeata tocata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.