Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Griș cu lapte
Rețetă lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 1/2 l lapte, 50 g zahar, 120 g gris, zahar vanilat.

Mod de preparare: Într-o crăticioară de 1 l se pune laptele împreună cu zahărul vanilat. Cratița se așează pe foc mic și, când laptele clocotește, se adaugă grișul în formă de ploaie, amestecând continu ca să nu se formeze cocoloașe, se lasă să fiearbă cca. 10 min. Grișul este moale, dar, dacă se răcește puțin, se va îngroșa.

Grișul se toarnă în cupe și se servește cald sau rece cu diferite siropuri, dulcețuri, gemuri.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.