Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gulaș de carne cu cartofi și chimen

Timp de preparare: 1 h 5 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 600 g carne de porc, 1 kg cartofi, 2 cepe, 150 g untură, 1 lingură bulion, 1 legătură verdeață, sare, piper, boia, 1 linguriță chimen.

Mod de preparare: Tai carnea bucăți, o sărezi, o piperezi și o prăjești într-o cratiță cu grăsime. După ce s-a rumenit carnea, o scoți într-un vas, iar în untura rămasă călești ceapa tocată. Cureți cartofii, îi tai cubulețe, îi adaugi în cratiță împreună cu boiaua, carnea rumenită și apă caldă, cât să-i acopere și-i lași să fiarbă. Când totul este aproape gata, pui bulionul și chimenul, potrivești de sare și dai cratița la cuptor pentru 10-25 de minute. La sfârșit, presari verdeața tocată și mâncarea este gata.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.