Gulaș rapid
Timp de preparare: 1 h 30 min.
Complexitate: medie
Ingrediente: 600 g carne pulpă de porc, 50 ml ulei, 100 g ceapă, 1 linguriță boia, 300 g cartofi, foi de dafin, 50-100 ml vin, 1 lingură oțet de vin, 2 lingurițe făină, 1 lingură Vegeta adaos pentru carne de porc.
Mod de preparare: Tai carnea cubulețe pe care le prăjești în ulei. Adaugi ceapa tăiată solzișori, Vegeta adaos pentru carne de porc, boiaua și imediat torni 1 cană de apă caldă. Lași să fiarbă înăbușit și când carnea s-a înmuiat pe jumătate adaugi cartofii tăiați cubulețe și mai torni 1/2 cană de apă. Când totul se apropie de final, adaugi vinul, oțetul și făina desfăcută cu puțină apă. Mai lași să fiarbă un clocot, două și stingi focul.
|