Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Gustărică țărănească

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 500 g fasole, 100 g șuncă, 1-2 cepe, 2-3 linguri de ulei, sare, piper negru și roșu pisat, verdețuri după gust.

Mod de preparare: Fasolea fiartă se drege cu ceapă prăjită, sare, piper roșu sau negru, apoi se pune în salatieră.
Șunca se taie fâșioare și se presară pe fasole, se împodobește cu roșii proaspete sau murate, verdețuri și ceapă prăjită.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.