Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Hrean în oțet
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Hrean, oțet, sare.

Mod de preparare: Hreanul se dă pe răzătoarea mare, se pune în borcan, se presează și se adaugă peste el oțet, în care s-a pus un praf de sare. Se folosește la rasol, salată de sfeclă roșie, etc.

Se poate servi aproape cu orice preparat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.