Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Iepure cu smântână

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 bucati (portii) de carne de iepure, 1 lingura untura, 1 lingurita faina, 1 lingura unt proaspat, 1 pahar smintina, 2-3 boabe ienibahar, 1 ceapa tocata, sare.

Mod de preparare: Intr-o cratita cu o lingura de untura se prajesc usor bucatile de iepure, se adauga 1 pahar de apa, ceapa tocata, ienibaharul, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 1 ora. Daca scade prea mult, se mai adauga 1-2 linguri de apa. Faina bine amestecata cu smintina se toarna peste carne, se adauga doua linguri de apa, untul, sarea, se acopera si se lasa sa mai fiarba foarte incet 15-20 minute.
Se serveste cu mamaliguta calda.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.