Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Iepure împănat la cuptor

Timp de preparare: 2 h

Complexitate: medie

Porții: 6

Ingrediente: 1 iepure, usturoi, șunculiță afumată, ulei, vin roșu, cimbru, sare, piper.

Mod de preparare: Iepurele de împănează cu bucăți de usturoi și șunculiță iar, pe deasupra, se presară cimbru, piper și sare. Astfel pregătit, se lasă la fezandat 1-2 zile. Se pune în tavă iepurele și sosul lăsat, se stropește cu ulei sau grăsime și se bagă în cuptorul încins, apoi după 15 minute se reduce la foc mic cuptorul. Tot timpul prăjirii tava va fi acoperită cu o bucată de hârtie. Când este aproape gata, se pune un pahar de vin roșu și se mai lasă 15 minute.
Se servește cu mămăliguță caldă, mujdei și un pahar de vin bun.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.