Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Jumări cu slănină afumată

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 3-4 ouă, 40 g unt sau untdelemn, sare, piper, o lingură lapte sau smîntînă, 30-50 g slănină afumată.

Mod de preparare: Jumările simple se prepară prin spargerea ouălor proaspete într-o farfurie adîncă, se bat cu o furculiță, adăugînd un vîrf de cuțit de sare și unul de piper. Tigaia se înfierbîntă înainte 3-4 minute. Se pun ouăle în tigaie, se lasă să se închege bine la bază și să se rumenească puțin și, după aceea, se amestecă cu furculița, pînă se coagulează după gust. În cazul rețetei cu slănină afumată, aceasta se taie în felioare foarte subțiri care se vor prăji în tigaie, la foc mic, pînă cînd vor căpăta culoarea auriu-deschis. Între timp, se bat ouăle cu sau fără smîntînă, se toarnă imediat peste slănină și se amestecă. Sare nu mai trebuie, slănina fiind sărată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.