Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Kishk
Rețetă tradițională din Egipt
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 3 catei de usturoi taiati marunt, 3 linguri faina, 3 cepe medii tocate, 1 l supa de pasare, 450 g iaurt gros, 50 g unt, 2 linguri ulei (pt. prajit ceapa).

Mod de preparare: Se prajeste ceapa intr-o tigaie mica in ulei pana devine usor maronie. Separat, intr-o oala se prajeste usturoiul la foc mic in unt (sa nu se maroneasca), se adauga faina si se amesteca. Se adauga iaurtul cate 1-2 linguri o data si se amesteca, se creste focul, se adauga putin cate putin din supa de pasare si ceapa prajita. Se fierbe cca 5 min amestecand din cand in cand, se sareaza si se pipereaza dupa gust, se mai fierbe pentru 5 min (se adauga apa daca devine prea groasa). Se ia de pe foc, se lasa sa stea 5 min si se serveste.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.