Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Lămîi umplute cu sardele și mărar verde
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 lămîi coapte, 1 cutie sardele în ulei, 1 bulb de fenicul (sau țelină), 4 fire mărar verde, piper măcinat.

Mod de preparare: Curățați bulbul de fenicul (țelina) și tăiați-l mai întîi lamele și pe urmă cubulețe. Tăiați lămîile la bază, ca să stea în picioare, decupați-le la capătul celălalt căpăcelul și scobiți-le miezul, avînd grijă să nu împungeți coaja.
Scurgeți sardelele, zvîntați-le pe hîrtie absorbantă, tăiați-le în două pe lung și îndepărtați șira spinării. Puneți-le într-un castron împreună cu cubulețele de fenicul și cu mărarul tocat mărunt, adăugați piper și puțină zeamă de lămîie și amestecați ușor cu furculița pînă ce compoziția devine omogenă.
Umpleți cu ea lămîile, puneți la loc căpăcelele și țineți-le la rece pînă cînd le serviți.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.