Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Latkes
Rețetă tradițională din Israel
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1,5 kg cartofi mijlocii, 1-2 linguri ulei, 1 ou batut, sare, piper negru macinat proaspat, 2 linguri faina, ulei pentru prajit.

Mod de preparare: Se spala bine cartofii, se curata, se dau pe razatoarea mare, se storc bine intre palme si apoi in hartie absorbanta si se pun intr-un castron.
Se adauga uleiul si oul batut, se amesteca bine, se sareaza si se pipereaza.
Se presara faina pe palme si se formeaza placintele plate, care se prajesc in uleiul incins, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.