Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Lebărvurști (Leberwurst) (I)
Rețetă tradițională din Germania

Timp de preparare: 3 h

Complexitate: medie

Ingrediente: Ficat de porc, carne de porc grasă, slănină, sare, piper, intestine, ouă (facultativ).

Mod de preparare: Se fierbe în clocote mici, nu prea tare, ficatul de porc împreună cu o cantitate egală de carne grasă de la gât. Se lasă să se răcească, apoi se trece de 2-3 ori prin mașina de tocat. Se freacă tocătura într-un castron, până devine ca o pastă. Separat, se taie în pătrățele mici slanina fiarta foarte puțin. Se amestecă cu pasta de ficat și se adaugă puțină zeamă, în care a fiert la început ficatul. Se potrivește de sare și piper. Intestinele groase de porc, curățate și spălate bine, se umplu cu această compoziție. Se înțeapă în căteva locuri cu acul, ca să nu plesnească la fiert. Se pun în apă fierbinte, lăsând sa dea în câteva clocote, la foc mic. Se lasă să se răcească în apa în care au fiert.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.