Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Legume cu șuncă sau parizer

Ingrediente: 500-800 g legume fierte, 150 g șuncă sau parizer, 200 ml smîntînă, 50 g unt, 50 g cașcaval.

Mod de preparare: Într-un vas la foc se pune jumătate din cantitatea de legume fierte și strecurate. Peste ele se pun șunca sau parizerul tăiat în pătrățele, urmate de jumătata din cantitatea de legume, smîntîna și untul tăiat în bucățele. Vasul se introduce în cuptor să se înfierbinte legumele cu 10 min. înainte de servire.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.