Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Legume marinate
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 25 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 vanata, 1 dovlecel, 2 ardei grasi, 1 telina, 150 g ciuperci, 3 cepe, 2 catei de usturoi, 8-10 linguri untdelemn, sare, piper, 1 lingurita de cimbru uscat, 1 lingurita de rozmarin, 2-3 linguri de otet aromat.

Mod de preparare: Se curata legumele, se spala si se taie in bucati potrivite (cat sa intre usor in gura). Ceapa si usturoiul se toaca. Se calesc toate in ulei, pus sa se incinga intr-o tigaie adanca. Se adauga condimentele si ierburile aromate si se lasa 15 minute sa se inmoaie, fara capac. Cand sunt gata, se adauga otetul si se lasa totul sa se raceasca. Sunt si mai bune daca se presara deasupra cascaval ras.
Se mananca alaturi cu paine taraneasca (cu cartofi sau cu ceapa).





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.