Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Legume provensale
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1 ceapă, 250 g ciuperci, 300 g dovlecei, 400 g cartofi, 2 linguri ulei de măsline, 3 lingurițe ierburi aromate (cimbru, rozmarin), 10 roșii cireașă (foarte mici), 2 crenguțe busuioc.

Mod de preparare: Se curăță legumele, se spală și se taie: ceapa fideluță, ciupercile felii, dovleceii rondele și cartofii cubulețe.
Se prăjesc în uleiul încins, se adaugă sare, piper și ierburile aromate tăiate mărunt, se acoperă cu un capac și se lasă să se dunstuiască circa 20 de minute.
Se servesc garnisite cu roșiile tăiate în două și frunzulițe de busuioc.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.