Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Limbă cu roșii și ardei

Ingrediente: 6-8 felii de limba, 100 g ceapa, 3-4 ardei grasi, 1/2 kg rosii, o foaie de dafin, 100 ml untdelemn, 100 ml vin, sare, piper, patrunjel.

Mod de preparare: Ceapa taiata in felii subtiri se caleste in tot untdelemnul, impreuna cu 1/2 lingurita de sare, pina cind devine lucioasa. Se adauga, apoi, ardeiul taiat in felii subtiri si se calesc impreuna, acoperite, inca 3-4 minute. Dupa aceea, se pun rosiile curatate de coaja (daca se poate) si taiate in felii mai groase si toate ingredientele indicate, inclusiv feliile de limba si 1/4 l supa in care a fiert limba. Se presara cu 1/2 lingurita cu sare si cu un virf de cutit cu piper si se amesteca toate. Se introduce cratita in cuptor si se lasa 20 minute, ca sa se formeze sosul si sa se ridice untdelemnul. Mincarea se serveste rece, cu patrunjel taiat marunt, ca fel intii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.