Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Macrou boulonnaise
Rețetă tradițională din Franța
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 4 buc. macrou, 2 pahare de vin alb, 4 fire de praz, 50 g unt, 100 g smantana, patrunjel, sare, piper.

Mod de preparare: Se spala fileurile de macrou si se inabuse in vin 5 minute. Se taie prazul in bucati si se caleste in unt 30 minute, dupa care se adauga vinul in care au fost inabusite fileurile de peste si smantana. Se pune la fiert si se adauga sare si piper dupa gust. Fileurile calde se aseaza pe prazul astfel pregatit si se presara patrunjel tocat fin.
Se serveste cald.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.