Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Maioneză cu zacuscă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 200 g maioneză, 400 g zacuscă de vinete, 2 cepe (roșie, albă) sau ceapă verde, 50-100 g gogoșari murați.

Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt în pătrățele cât mai mici, la fel și gogoșarii murați. Se amestecă ingredientele cu zacusca, iar apoi cu maioneza.

Se poate servi imediat, dar este recomandabil să fie ținută în frigider măcar 2-3 h pentru ca aroma gogoșarilor și a cepei să se uniformizeze.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.