Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncare cu pui și ardei
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 3 piepturi de pui, 2 ardei capia roșii, 2 ardei grași verzi, 2 cepe, 4 căței de usturoi, 1/2 țelină, 500 g conopidă, 500 g spanac, sare, piper, ulei de măsline, 3 crenguțe busuioc verde, o lămâie, 250 g roșii cherry.

Mod de preparare: Conopida se spală, se rupe în buchețele mai mici și se fierbe în apă cu sare. Țelina se curăță de coajă, se spală și se fierbe.

Se scurge de apă, se taie bastonașe și se pune într-un castron împreună cu buchețelele de conopidă scurse de apă. Ardeii se curăță de semințe, se spală și se taie în felii mai groase.

Cepele se curăță de foi, se spală, se taie în jumătăți, apoi în felii mai groase. Usturoiul se curăță, se taie în felii subțiri sau se pisează.

Se încinge ulei într-o cratiță, se pun ceapa, ardeii și ustu­roiul. Se călesc până când devin moi, se adaugă carnea de pui și se prăjesc.
Se condimentează cu sare și piper, se adaugă bastonașele de țelină și conopida. Se mai prăjesc timp de câteva minute, se oprește focul și se adaugă busuiocul tocat mărunt. Se amestecă, se lasă să se îmbine aromele înainte de servire.

Se servește alături de o sa­lată din spanac crud, roșii cherry, suc de lămâie și ulei de măsline.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.