Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncare de spanac cu roșii
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 1/2 kg spanac, 1/4 l suc de roșii, 1 ceapă, 50 ml ulei, 20 g făină, sare,

Mod de preparare: Spanacul bine spălat se scurge de apă în strecurătoare. Într-o cratiță, ceapa tăiată mărunt se călește un minut în ulei fără să se rumenească, apoi se adaugă spanacul nefiert cu frunzele întregi și se amestecă pe foc mic până când îi scade volumul. Se adaugă apoi sucul de roșii, 1/2 linguriță sare și se lasă să fiarbă 20 min la foc mic până când se înmoaie bine. Apa pe care o lasă spanacul și cu sosul de roșii vor forma suficient sos. Dacă este prea mult lichid, acesta se leagă cu o linguriță de făină, apoi se amestecă cu spanacul, lăsând să fiarbă câteva clocote. Se sărează după ce mâncarea se ia de pe foc. Se servește ca garnitură.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.