Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncare de țelină cu bulion
Rețetă de post (vegetariană)

Ingrediente: 5 teline mari, 1 ceapa, 2 linguri ulei, 2 linguri faina, 1 pahar apa, 2 linguri bulion, 1 lingurita frunza de telina tocata, sare.

Mod de preparare: Se curata telinele, se spala si se taie felii groase de 1 cm. Fiecare felie se da prin faina si se prajeste usor pe o parte si pe alta. In restul de ulei, se prajeste ceapa tocata marunt pina ce devine galbuie, se adauga o lingurita de faina si paharul cu apa, se lasa sa se rumeneasca, apoi se pune telina prajita, se sareaza si se lasa sa fiarba incet, acoperit, scuturind din cind in cind usor cratita. La urma, se adauga frunza de telina tocata si bulionul.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.