Acasă  | Reţete pe ţări  | Forum  | Dicţionar  | Articole  | Reţeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Ştiri  | Coduri poştale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele şi apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mâncărică de fasole galbenă cu carne

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: redusă

Porţii: 4

Ingrediente: 500 g fasole galbenă, 1-2 cepe verzi fără codiţe, 1 lingură rasă făină, 1/2 cană lapte, 200 g smîntană, o legatura de marar, carne de mînzat feliată pentru rasol, 2 căţei de usturoi, sare.

Mod de preparare: Se pun feliile de carne la fiert in apa fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt, cateii de usturoi zdrobiti si se lasa sa fiarba pana se inmoaie carnea. Se scot feliile de carne, se taie bucatele, se scoate osul din mijlocul feliilor. Se pune carnea intr-o cratita. Se adauga fasolea pastai, se acopera cu supa in care a fiert carnea. Se lasa sa fiarba pana pastaile sunt bine fierte.
Se face sosul. Intr-o cratita mica se pune ulei sa se incinga. Intr-un bol punem faina cu supa. Se bate bine cu furculita sau telul, apoi se adauga lapte si smantana, pana ce sosul se subtiaza. Se toaca mararul spalat. Sosul se toarna peste fasolea din cratita, se amesteca mereu, sa nu se prinda. Se lasa sa dea cateva clocote. Se adauga mararul, se amesteca si se pune capacul. Se serveste cu paine sau mamaliguta.
Cine doreste poate adauga 1-2 linguri de smantana.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2025 Pandora Impex SRL.