Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Medalion de căprioară

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 200 g muschi de caprioara, 100 ml smintina, 100 g ciuperci, 1 gr sare, 50 ml sos brun, 10 ml coniac, 2 felii piine toast.

Mod de preparare: Se taie carnea in doua transe si se bate un pic dupa care se da prin faina pe ambele parti apoi se trage in 100 ml ulei neincins. Dupa ce a prins o crusta maronie se flambeaza cu coniac dupa care se adauga ciupercile si sarea, sosul brun si smintina se adauga dupa ce in prealabil ciupercile au fost prajite timp de 2 min. Totul se lasa la foc mic 15 min. Se serveste cald alaturi de un vin rosu, de preferinta Cabernet sauvgnon.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.