Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Miel marinat cu vin și muștar

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 4 bucati friptura de miel, 1/2 lingurita sare, 1/4 lingurita piper negru, 1 cana vin rosu, 3 linguri seminte de mustar macinate.

Mod de preparare: Carnea de miel se unge pe ambele parti cu mustar, iar apoi se presara sare si piper proaspat macinat. Se acopera cu vinul si se lasa la marinat intre 4 si 8 ore la frigider. Cand se scoate carnea se unge din nopu cu mustar. Se prajeste cate 5-8 minute pe fiecare parte.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.