Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mini-eclere cu pastă de pește afumat
Rețetă semi-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 125 ml apă, 125 ml lapte dulce, 200 g unt, 250 g făină, 6 ouă, 250 g pește afumat, 2 linguri maioneză, 1 lingură smîntînă, 1 linguriță suc de lămîie, sare, piper, salată verde, roșii cherry, pătrunjel, semințe de susan.

Mod de preparare: Într-un vas care nu lipește, se pun la fiert apa, laptele, untul și un vîrf de cuțit cu sare. Cînd a început să fiarbă, se toarnă toată făina și se amestecă încontinuu ca să nu se formeze cocoloașe.
Se ia vasul de pe foc și se lasă 5-6 minute să se răcească. Se adaugă ouăle pe rînd, mixînd bine.
Se pune compoziția într-o pungă cu șpriț pentru prăjituri sau într-o pungă obișnuită. Se fac grămăjoare egale pe o tava tapetată cu hîrtie de copt prăjituri unsă cu unt sau pe folie de aluminiu.
Se introduce tava în cuptorul încins cu 15 minute înainte și se coc timp de 20 minute la foc iute sau pînă cînd au crescut și s-au închis la culoare. Se scot din tavă și se lasă la răcit.
Peștele se pasează, se amestecă bine cu smîntîna, maioneza, sucul de lămîie, sarea și piperul dupa gust. Mini-eclerele se umplu cu pastă de pește și se servesc cu salată verde și roșii cherry.
În pasta de pește, se mai pot adăuga pătrunjel tocat și semințe de susan.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.