Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Minipateuri cu crenvuști

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: medie

Porții: 4

Ingrediente: 1 pachet de foetaj, 500 g crenvuști, 200 g brînză telemea, 100 g măsline negre feliate, o legătură ceapă verde, 3 ouă, salvie, ulei de măsline, 250 g iaurt.

Mod de preparare: Foetajul se lasă să se dezghețe la temperatura camerei, ca să nu se rupă foaia. Ceapa se curăță de foile veștede, se spală și se taie rondele.
Brînza telemea se spală și se dă pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se pune într-un castron, se amestecă bine cu ceapa tocată, piperul, măslinele și salvia tocată. Se adaugă 2 ouă, se amestecă și se lasă să se odihnească cinci minute.
Foetajul se întinde pe un tocător de plastic, se taie în fîșii groase de 5 cm și apoi în dreptunghiuri de 8 cm.
Pe o margine a fiecărui dreptunghi se pune puțină compoziție și o bucată de crenvușt ce trebuie să fie mai mare cu 2 cm decît dreptunghiul de foetaj.
Se ung marginile cu un ou bătut și se rulează cu grijă ca să nu iasă compoziția.
Se așează în tava tapetată cu folie de aluminiu unsă cu ulei și se introduc în cuptorul încins.
Se servesc fierbinți sau reci, alături de un sos din iaurt și salvie tocată.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.