Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Mușchi de porc în vin, la cratiță

Timp de preparare: 1 h 30 min.

Complexitate: medie

Ingrediente: 750 g muschi, 1 lingura grasime, 5 cepe mici, 5 lingurite faina, 1 pahar vin, sare, piper, 1 foaie dafin.

Mod de preparare: Se prajeste muschiul intreg in grasime intr-o cratita cu sare si piper. Se adauga ceapa taiata subtire, faina si se amesteca bine. Se stinge cu un pahar de vin, se adauga o foaie de dafin si citeva boabe de piper. Se trage cratita la marginea plitei si se prajeste incet. Ca sa fie mai picant se pot adauga in sos 2-3 catei de usturoi taiati marunt
Se serveste cu garnitura de piure de cartofi si salata de sezon.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.