Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ochi românesc cu sos de brânză
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 ou, o lingurita unt, 2 lingurite faina, 100 ml lapte, 50 g brinza telemea, sare.

Mod de preparare: Se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin fierbere, s-a ingrosat, se adauga brinza rasa. Se serveste sosul alaturi de un ochi romanesc, fiert in apa cu sare, in care s-a pus si o lingurita de unt sau margarina, sa nu se lipeasca.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.