Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ochiuri cu sos de roșii
Rețetă tradițională din Grecia
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 2 oua, 1/2 ceapa, sos de rosii sau 2 rosii mai maricele tocate, sare, piper, 4 linguri ulei.

Mod de preparare: Se taie ceapa marunt si se pune intr-o tigaie adinca impreuna cu uleiul. Se caleste pina se inmoaie, apoi se adauga sosul de rosii sau rosiile crude tocate. Sarea si piperul dupa gust. Se fierb cca 5 min. apoi se sparg ouale si se pun in sos. Se lasa la fiert inca aproximativ 10 min.
Se servesc cu cartofi prajiti sau pur si simplu cu piine.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.