Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ochiuri franțuzești
Rețetă tradițională din Franța

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 8 felii de franzelă, ulei, ochiuri de ouă, 1 cutie de pateu de ficat, boia, 1 legătură de ceapă verde.

Mod de preparare: Feliile de franzelă se rumenesc în ulei fierbinte, se ung cu pateu de ficat, se așează una lângă alta pe o tavă fierbinte și se sparge pe fiecare felie câte un ou. Se presară boia și se consumă numai proaspete. Excelente dimineața ca mic dejun.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.