Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Omletă cu fasole verde (II)
Rețetă tradițională din Spania
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 15 min.

Complexitate: redusă

Porții: 2

Ingrediente: 1 lingură ulei de măsline, 1/2 ceapă tăiată felii, o mână de fasole verde boabe, 1/2 ardei gras verde, o mână de pătrunjel tăiat mărunt, 4 ouă.

Mod de preparare: Se călesc ceapa, boabele de fasole verde și ardeiul în uleiul de măsline. Se adaugă pătrunjelul și apoi ouăle bătute spumă. Se prăjește pe ambele părți și se servește la micul dejun.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.