Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Orez cu sfeclă roșie
Rețetă de post (vegetariană)

Timp de preparare: 40 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 1/2 l suc de sfeclă roșie, câteva picături sos iute (Tabasco), 250 g orez cu bobul lung, 1 lingură ulei, sare, piper.

Mod de preparare: Se toarnă sucul de sfeclă roșie într-o cratiță, se adaugă sosul iute, sare și piper și se pune pe foc să dea în clocot.

Se adaugă orezul ales și spălat, se lasă să fiarbă puțin, se stinge focul și se lasă să se umfle - acoperit cu un ștergar de bucătărie - circa 25 min.

Se ung cu ulei 4 forme rotunde (mici), se toarnă în ele orezul fierbinte, se apasă bine și se răstoarnă pe farfurii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.