Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă fierte cleioase
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 10 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: Ouă.

Mod de preparare: Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5-6 minute pentru a obtine un albus bine inchegat.
Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.