Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă umplute cu pate de ficat și cu sos de șuncă

Timp de preparare: 50 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 8 oua, 1 cutie mica pateu de ficat, 25 g unt.
Sosul: 25 g unt, 1 lingurita cu virf faina, piper, 1-2 felii de sunca slaba, 1/2 pahar vin, 1/2 pahar lapte

Mod de preparare: Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se aseaza linga oua.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.