Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă umplute foarte fine

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 250 g pate de ficat, optional piept/pulpă de pui, 2-3 castraveti acri, 2-3 linguri mustar picant, sare, piper.
Sos: 100 g maioneza, 125 g smantana.

Mod de preparare: Cele 6 oua se fierb tare,se curata,se taie jumatati. Galbenusurile se scot si se paseazs ,se adauga pateul (scos în prealabil de la frigider),castravetii acrii taiati marunt,cubulete,2-3 linguri de mustar,sarea si piperul.Se amesteca totul foarte bine.Se gustă să fie usor picant.Aceasta umplutura se pune cu varf in jumatațile de ou. Ouale se pun intr-un vas mai adanc, pentru ca peste ele se toarna sosul din smantana si maioneza.Dupa aceasta totul se da la rece cel putin 15 minute. Acest aperitiv va face o impresie foarte buna asupra invitatilor dvs.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.