Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă umplute în coajă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 30 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 6 oua, 2 cepe, 100 g cascaval, 50 g unt, 1 lingura smintina, 1 ou crud, 2 legaturi verdeata, 1 lingura pesmet, sare, piper.

Mod de preparare: Ouale fierte tari se taie in jumatate in lungime, se scoate galbenusul si albusul, iar cojile se umplu cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt se inabusa in unt, se amesteca cu galbenusurile si albusurile fierte si tocate, cascavalul ras, jumatate din pesmet, un ou crud, smintina, sarea, piperul, verdeata tocata. Cojile de ou astfel umplute se presara cu pesmet si se dau la cuptor un sfert de ora, cu cite o bucatica de unt deasupra.
Se servesc fierbinti.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.