Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Ouă vieneze
Rețetă tradițională din Austria

Timp de preparare: 35 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 7 ouă, 150 g pastă mici, pesmet, ulei.

Mod de preparare: 5 ouă se fierb tari, se curăță de coajă și se lasă la răcit. Se învelesc apoi într-un strat subțire de pastă de mici, se dau prin cele doua ouă rămase, bătute bine cu furculița, și prin pesmet, după care se prăjesc într-o baie de ulei. După ce s-au răcit, se taie în patru cu un cuțit umezit cu puțină apă.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.