Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Papricaș de pui cu smântână

Timp de preparare: 1 h

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 pui mare, 1/4 ceapa, 50 g boia dulce, 1 bob cuisoase, 1 lamiie, 1 pahar cu vin, 50 g smintina, 1/2 kg cartofi, 100 g slanina afumata, cimbru, 1 lingura ulei, sare.

Mod de preparare: Se rumeneste slanina in ulei. Se adauga bucatile de pui, boiaua si o cuisoara. Se acopera cu ceapa taiata fin. Se toarna vinul si zeama de lamiie si se adauga cimbrul. Cind bucatile de carne s-au fragezit, se adauga smintina fara sa mai fiarba. Se asaza pe farfurie cartofii fierti si taiati, deasupra carnea si se acopera cu sosul din cratita.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.