Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Parfe de ciocolată cu frișcă
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 45 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 1 l lapte, 4 galbenusuri, 300 g zahar, 100 g ciocolata, 1 l frisca batuta.

Mod de preparare: Se topeste ciocolata in lapte fiert si se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna cite putin ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pina se imbraca lingura Se raceste, apoi se adauga frisca si se pune la inghetat.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.