Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pârjoale de fasole
Rețetă ovo-lacto-vegetariană

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Porții: 4

Ingrediente: 250 g fasole albă fiartă, 250 g miez de franzelă, 1 ceapă, sare, piper, 1 ou, 150 g untdelemn, 1 lingură făină.

Mod de preparare: Se trece prin sită fasolea, se amestecă cu ceapa tăiată mărunt, pâinea muiată în apă sau lapte, bine stoarsă, ou, sare și piper. Se fac pârjoale, se dau prin făină și se rumenesc în untdelemn.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.