Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pastă de brânză de vacă

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g brinza de vaca, 2 oua, 50 g ceapa, 20 g sare, 50 g unt, 60 g marar.

Mod de preparare: Se pun intr-un castron brinza de vaci, galbenusurile, ceapa rasa, untul si sarea. Se freaca toate pina se obtine o pasta omogena, la care se adauga mararul tocat.
Se serveste ca atare, facuta tartine (cu piine prajita), fie cu compozitia respectiva se umplu ardei grasi curatati de simburi.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.