Acasă  | Rețete pe țări  | Forum  | Dicționar  | Articole  | Rețeta ta  | Newsletter  | Ultimele  | RSS  | Link-uri  | Contact 
 Joburi  | Prieteni  | Bancuri  | Imobiliare  | Turism  | Meteo  | Știri  | Coduri poștale  | Financiare  | Curs valutar  | Calendar  | Ziare 

Completează datele și apasă pe "Trimite"
Numele tău:
E-mail-ul tău:
E-mail-ul prietenului tău:

Pastă de ficat (pentru tartine)

Timp de preparare: 20 min.

Complexitate: redusă

Ingrediente: 500 g ficat prăjit sau fiert sau pateu de ficat, 400 g unt, 100 g pastă de pește, ceapă, piper, sare, după gust.

Mod de preparare: Se freacă untul bine sub formă de spumă, apoi se adaugă ceapă tocată marunt și înăbușită și ficatul dat prin mașina de tocat, sau pateul de ficat (conservă). Se adaugă piperul macinat, sarea și pasta de pește. Se amestecă pîna se omogenizează perfect.





Publicitate pe acest site
Copyright ©2002-2024 Pandora Impex SRL.